Villa Lavarin Paviljonki

Päärakennuksessa on 300 m2 kahdessa kerroksessa: mm. sali, baarihuone, iso keittiö sekä 5 wc-/kylpyhuonetta. Makuuhuoneita on viisi (2+2+2+4+1; yhdessä huoneessa on parivuode). Tämän lisäksi baarihuoneessa ja salissa sekä erillisessä saunakamarissa on vuodesohvia yhteensä 4 kpl. Vuodepaikkoja on siis 11+4.


Keittiö on täysin varusteltu: sähköliesi, astianpesukone, pakastin, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni ym. Astiastot 15 henkilölle. Grillaaminen ja muu ruoanlaitto onnistuu myös ulkona kaasugrillillä, hiiligrillillä tai savustimella.

Erillisessä rantasaunarakennuksessa on tunnelmallinen perinnesauna puulämmitteisellä kiukaalla sekä kamari.

Tontilla on pieni, matala ja suojainen (kivikkoinen) hiekkaranta.
Veneet saa kiinnitettyä 12-metriseen betoniponttonilaituriin jossa syväys riittää isommallekin veneelle (>4m). Asukkaiden käytössä on kolme venettä ja kolme perämoottoria. Polttoainetta saa viereiseltä SEO-automaatilta.


Viereisen lahdelman vierasvenelaituri ja kesäkauppa sekä -ravintola eivät ole olleet toiminnassa viime vuosina, mutta Korppoossa (15 min lauttamatka) on kauppa ja ravintoloita. Tarvittaessa voimme käydä kaupassa puolestasi!


Yhteysalus Innamo poikkeaa läheisellä yhteysaluslaiturilla muutaman kerran viikossa - Innamolla pääsee mm. Nauvoon, mutta alus kiertää usean saaren kautta, ja vuorot on tilattava etukäteen. Maantielauttoja, mitkä kulkevat Korppooseen saaren toisesta päästä (7 km), ei tarvitse tilata lukuunottamatta ilta-aikaa. Lautta kulkee n. kerran tunnissa (aikataulut: www.finferries.fi).
Sesonkien ulkopuolella 625 €/2 vrk, lisävrk 65 €
Toukokuun lopulta elokuun puoleenväliin 1250 €
Juhannus to-to 1450 €
Joulunaika 22.-26.12. 1000 €
Vuodenvaihde 30.12.-1.1. 700 €

Saapumisaika mökille klo 16.00, luovutus klo 12.00. Viikkovaihtopäivä kesällä: perjantai.

Loppusiivous tilauksesta 100,00.

Catering tilauksesta.

Liinavaatteet 10e/hlö.